100 jarige

Het Kapiteinskoor treedt op voor 100 jarige.

Het plan om op te treden voor de moeder van Yvonne, omdat deze 18 oktober honderd jaar zou worden, werd midden in de nacht bedacht onder het genot van een heel lekker kopje koffie. Meindert opperde om het Kapiteinskoor op te laten treden, Erik en Yvonne vonden dat een geweldig idee.

img_9625Dinsdagmiddag vertrok er een kapiteinskoor van wel 43 man sterk met de bus naar Sliedrecht om op te treden voor de honderdjarige  Mevrouw Bogaard, eerst nog even langs café Korevaar om de kelen te smeren, ook daar kwam de stemming er al gauw in. Deze kroeg  had Erik speciaal voor ons uitgezocht omdat deze lag aan de haven, dan voel je je als kapitein wel heel snel thuis. Net na vieren gingen we naar huize Overslydrecht, zingend met stuurman de trossen los liepen we de recreatiezaal binnen, daar zat mevrouw Bogaard te midden van haar kinderen, kleinkinderen, familie en haar vaste tafelgenoten. Het was een geweldig optreden, iedereen zong mee met Henk zijn Ketelbinkie en Het strand stil en verlaten van Nol Z , en natuurlijk de polonaise met Neem mij mee kapitein, en ook de jarige stond nog even op de dansvloer voor een walsje met haar dochter,we werden door de familie goed verzorgd met biertjes en zelfs aan het einde van de middag was er voor iedereen één broodje kroket.  Het uitstapje naar Sliedrecht kwam zo tot een einde, gezellig in de bus met een hapje en een drankje werd er koers gezet naar onze thuishaven de Kapiteinshut.  De volgende dag kreeg Yvonne al vroeg een telefoontje van haar moeder ze raakte er niet over uit gepraat, ieder een in het huis vond het geweldig.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.