archief
Login Leden
Je bent niet ingelogd.
Dam tot Dam 2019
Contact Informatie
Secretariaat Het Kapiteinskoor Wim Sluijter
Tel.nr. 0647 216 249
secretariaat@kapiteinskoor.nl

Corona sluiting

Beste lezer,

Maandag 28 September heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd, ingaande 19 september om 18.00 uur, om de nieuwe uitbraken van de Covid-19 pandemie de kop te proberen weer in te drukken. Dat betekent voor de Kapiteinshut en andere horeca dat om 21.00 uur de deuren dichtgaan en geen nieuwe bezoekers meer worden toegelaten. Om 22.00 uur moet vervolgens de horecagelegenheid volledig dicht zijn en verlaten. Natuurlijk zullen er altijd groepen zijn die daarna ergens anders gaan “feesten” en volkomen maling hebben aan de doelstellingen van deze regels, namelijk het terugdringen van het aantal besmettingen. Deze groepen beseffen niet dat ook zij het virus kunnen doorgeven aan ouders, grootouders, etc.

Voor het Kapiteinskoor betekent dit nog langer geen optredens en voor repetities uitwijken. Een oplossing was in Mei en Juni om ‘online’ te repeteren met muzikale begeleiding van Daan en Rinke, onze muzikanten, met behulp van een You-Tube-kanaal. De afgelopen weken hebben we kunnen repeteren in de sporthal van voetbalclub Hercules maar met deze nieuwe regels is het even afwachten of dat dit op dezelfde manier zo kan blijven.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en veel wijsheid in deze zware en barre tijden. Wanneer het koor weer mag oefenen in de Hut laten we u op deze plaats weten.

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please login. New users may register below.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

Commentaar is gesloten.