archief
Login Leden
Contact Informatie
Secretariaat Het Kapiteinskoor Wim Sluijter
Tel.nr. 0647 216 249
secretariaat@kapiteinskoor.nl

Geesterheem zingt mee!

Zaterdag 9 November deed het kapiteinskoor het verzorgingshuis “Geesterheem” in Uitgeest aan, om een mooi optreden te verzorgen voor de bewoners van deze organisatie. Eigenlijk een beetje uit de buurt maar omdat de schoonmoeder van ons lid Rien Luttikhuizen daar woont is bij wijze van uitzondering een charitatief optreden verzorgt.

In de  vrij warme  zaal stonden zo’n 30 kapiteins klaar om de bewoners te vermaken, en dat vermaken ging eigenlijk vrij makkelijk, direct bij Stuurman gingen de handen al los en eigenlijk kunnen we spreken van twee sessie feest, een zeer dankbaar publiek dus.

IMAG0231

Tussendoor kon opa Rien even met zijn kleinkinderen en het koor op de foto, zelf zijn schoonmoeder wilde nog even met het koor op de foto, het was zo’n middag waarin alles kon. met een zeer dankbaar publiek. Achteraf werd ons nog even in het oor gefluisterd dat er een heer op de eerste rij zat die al maanden geen woord meer had uitgesproken, terwijl het koor zijn kunsten vertoonden zong de hier verscheidene liedjes gewoon mee! Een beter compliment kan een koor niet krijgen!

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please login. New users may register below.

Existing Users Log In
   
New User Registration
*Required field

Commentaar is gesloten.