Henk Keijser overleden

Henk Keijser 10 juli 1941 - 12 mei 2014

Henk Keijser
10 juli 1941 – 12 mei 2014

Maandagavond 12 mei 2014 is ook Henk Keijser overleden. Henk was na een lange ziekte periode, waarin hij een zware operatie onderging, met ups en downs aan de beterende hand. Totdat hij vorige week werd getroffen door een beroerte, dit alles te samen heeft onze Henk geveld.

Henk is een gangmaker binnen het koor, altijd enthousiast en vol overgave zong Henk zijn liedje. Met als meest beroemde solo “Ketelbinkie” , die Henk met ziel en zaligheid en met heel zijn lichaam zong, zijn arm bewegingen zijn niet te evenaren. Altijd in voor een mop of een hele mooie anekdote, hij was de gezelligheid zelf, we mogen wel zeggen; We houden allemaal van Henk.

Henk is de kapiteinshut binnen komen lopen in september 1997 en is sinds die tijd niet meer weg te denken bij het Kapiteinskoor. Henk we zullen je grappen en grollen missen!

Het kapiteinskoor is in diepe rouwe na het verliezen van deze twee grote iconen binnen het koor.