archief
Login Leden
Contact Informatie
Secretariaat Het Kapiteinskoor Wim Sluijter
Tel.nr. 0647 216 249
secretariaat@kapiteinskoor.nl

Jubileum huis Guisveld

25 jarig jubileum Guisveld

 

Dit jaar bestaat het verzorgingshuis Guisveld 25 jaar en dat betekent een feestje.

Als verzorgingscentrum kan je zo’n feestje het beste vieren samen met het Kapiteinskoor. Daarom was het Kapiteinskoor uitgenodigd op 25 april te komen zingen.

Onze vaste dirigent was ziek en daarom nam Carel weer plaats op de voor hem zo bekende plek, n.l. vòòr het koor, zwaaiend met zijn armen. Voor de pauze had Carel een serie liedjes geselecteerd die gemakkelijk meegezongen konden worden door de bewoners van Guisveld. Uiteraard “Stuurman” gevolgd door de Zaanse molen. Bob zong “Mannen, taan het zeil”, en daarna kwamen o.a. de “Sleepbootkapitein”, “Mooi Volendam”, “Tesselstroom”. Johan mocht weer vertellen over een mooie glimlach, en na nog twee liedjes was het alweer pauze.

Na de pauze werd gezongen over de “Amsterdamse grachten”, waarna André iets mocht vertellen over de wind die je naam roept. Daarna kwam Wind en Water, gevolgd door Jack die mocht zingen over een zeeman die vertwijfeld thuis komt en ontdekt dat zijn wijffie z’n spaargeld had verbrast. Sierra Madre ligt toch echt in Mexico en niet in Spanje, maar je kan er natuurlijk wel over zingen. Jaap vertelde over de golf van Biskaje en vervolgens zongen we het laatste liedje over de Jordaan, waarmee we weer thuis waren na een wereldreis. Het Kapiteinskoor werd bedankt en uitgenodigd om snel weer terug te komen.  

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please login. New users may register below.

Existing Users Log In
   
New User Registration
*Required field

Commentaar is gesloten.