archief
Login Leden
Contact Informatie
Secretariaat Het Kapiteinskoor Wim Sluijter
Tel.nr. 0647 216 249
secretariaat@kapiteinskoor.nl

Janny Koomen

Jubileum Moezelreis 20162016-10-zel-moezel-polonaise

Het is of we minstens een week weg zijn geweest maar ’t waren maar vier dagen. Mensen, mensen, wat zijn we weer fijn met ons kapiteinskoor op stap geweest. Alles liep weer op rolletjes. Wij waren al verschillende keren met deze boot op vakantie geweest (als je een dagje ouder wordt, is het een hele goede manier  om met zo’n boot te gaan). Wij wisten dus wat ons te wachten stond. Maar deze keer was om nooit te vergeten!!

  1. Het gezelschap waar van je zoveel gezellige mensen kent
  2. De optredens op de pleinen in Zell en Cochem
  3. Dat er veel te eten was wisten we wel
  4. Dat de hutjes niet zo groot waren wisten we ook
  5. Maar de sfeer bij dit alles, dat hadden we nog niet zo meegemaakt, dat vonden wij geweldig.

Jammer dat de dirigent er niet bij was, maar onze voorzitter loste ook dit weer probleemloos op. Ook Gerrie miste we, en natuurlijk ook Nol. Hij raakte met een longontsteking in het ziekenhuis. Hopelijk is hij over enkele dagen weer thuis. Ook wij hadden een vriendin mee die ziek was. Nadat we ons met zes personen op de lijst hadden laten zetten, kreeg ze te horen dat ze ongeneeslijk ziek was, maar ze zei steeds “ik ga nog mee hoor, ik wil erg graag mee!”. Gelukkig lukte het.

Daarom willen we hierbij het bestuur bedanken voor de geweldige organisatie, en de hulp die we hierbij kregen. We kijken er allemaal fijn op terug.

Janny Koomen

Wilt u nog meer nagenieten van onze fantastische Moezelreis? Kijk en geniet van de vele foto’s (meer dan 400) in het fotoboek.

Jubileum Moezelreis 2016: om nooit te vergeten! (red.)