archief
Login Leden
Contact Informatie
Secretariaat Het Kapiteinskoor Wim Sluijter
Tel.nr. 0647 216 249
secretariaat@kapiteinskoor.nl

Kapiteins in het Fluitschip

Kapiteins in ‘het Fluitschip’.

Na de Coronamaatregel-versoepelingen van eind September kon het Kapiteinskoor weer langzaam toewerken naar een normale situatie van wekelijks repeteren en het verzorgen van optredens. In juli was het eerste optreden weer bij de opening van muziekhoek de Klauwershoek, in augustus een optreden, in oktober bijvoorbeeld bij scheepswerf Groot in Edam, en op 22 oktober een optreden in ‘het Fluitschip’, een appartementen complex voor ouderen in Zaandam, en, oh ja, we hebben ook nog de “Kapiteinsvaart” gehad in oktober.

De grote centrale hal was de plek waar de bewoners konden luisteren en dat deden er velen. Maar niet alleen beneden, op bijna alle verdiepingen zaten er bewoners te genieten van de klanken van het Kapiteinskoor. Aangemoedigd door enkele bewoners die lid zijn van het Kapiteinskoor kwamen steeds meer mensen luisteren. Bob de Vries, bewoner en lid van het koor had voor koffie en thee gezorgd bij binnenkomst en in de pauze stond er bier en worst klaar.

Ondanks het galmen in de grote centrale hal (vier verdiepingen hoog) klonk het zingen van het koor toch gewoon goed. Er waren twee sessies gepland met een half uurtje pauze daartussen. Bob heeft aan zijn medebewoners nog wel kunnen laten horen dat hij een solopartij best goed kon brengen.

In het tweede deel werden diverse populaire medleys gebracht wat veel bewoners enthousiast deed meezingen.

Eén en al gezelligheid. Het koor heeft weer aan veel mensen laten horen hoe het klinkt als we samen gaan zingen. En dat zullen we ondanks de korte onderbreking weer volop gaan uitdragen.

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please login. New users may register below.

Existing Users Log In
   
New User Registration
*Required field

Commentaar is gesloten.