Kapiteins in het Reghthuys

Na wederom een aantal weken van in-activiteit bij het Kapiteinskoor waarbij er niet geoefend kan worden in ons thuishonk, bij Captain O’Malley, maar ook geen optredens mogelijk waren, is er op zondag 30 januari wel weer een optreden geweest en wel in het Reghthuys in Westzaan.

Niet een optreden zoals wij gewend zijn, maar een leuke opname samen met zanger Mark Enthoven. Er is een muzikaal programma gemaakt wat op de band wordt gezet en bij 40 bejaardenhuizen zal worden bezorgd. De opkomst van de Kapiteins was een verademing en daaruit kan je de conclusie trekken dat de heren er echt aan toe waren weer eens samen te kunnen zingen.

Eerst een beetje soundchecken waarna de opnames konden beginnen. In één keer stond het erop en we hoefden niet te herhalen; ’t was meteen rààk. Goed gedaan.

En nu maar op naar het volgende optreden.

Voor belangstellenden: Woensdag 2 februari gaan we weer oefenen in  Captain O’Malley aan de Klauwershoek. Aanvang 19.30 uur. Voel je je niet zo goed? Blijf dan thuis!