Gebruikersnaam

Wachtwoord

Kapiteins op TV!

Kapiteinskoor op TV!   Jazeker! Van het Kapiteinskoor zijn TV opnames gemaakt door RTV Zaanstreek. De lokale zender die zoveel nieuws brengt uit de regio. Tijdens het optreden van het koor bij de Jan Haringrace in Monnickendam waren de heren van RTV Zaanstreek ook al present. Geoordeeld werd dat er eigenlijk best wel leuke opnames te maken vallen bij een wat andere achtergrond. Gekozen werd voor de locatie aan de Amsterdamse zijde van de Hembrugpont.   Daar staan sinds enige tijd een oer-Hollands uitziend stelletje kinderen die elkaar voorzichtig een kusje willen geven.   Veel voorbijgangers hebben het beeldenstel al omgedoopt tot  “t Zoentje”, en op vrijdag 13 juli was het zover…… Het was een snikhete dag, en dan in de blakende zon een optreden verzorgen, dat was een uitdaging! Maar het is gelukt. De dames van het wegrestaurant waren maar wat blij met al die mannen die binnen kwamen waaien. Want er moest natuurlijk wel wat gedronken worden met die warmte, en deze keer voornamelijk WATER! Of hooguit een cola-tje of een lekkere ijskoude Ice-tea! Op de foto pagina nog een paar foto’s van dat optreden.