archief
Login Leden
Je bent niet ingelogd.
Dam tot Dam 2019
Contact Informatie
Secretariaat Het Kapiteinskoor Wim Sluijter
Tel.nr. 0647 216 249
secretariaat@kapiteinskoor.nl

Kapiteinskoor wekelijks op de Radio

Kapiteinskoor wekelijks op de Radio

Vanaf donderdag 1 September is het kapiteinskoor wekelijks te horen bij het programma “Alle Hens aan Dek” bij Radio Beverwijk. Op de kabel zijn ze te vinden op 104.5 , maar ook via FM te beluisteren op 105.4

De makers van het programma (Agnes, Jan en Emiel) maken al zo’n twee en een half jaar elke donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur een programma met louter shanty’s en zeemansliederen. Vorig jaar december hoorden zij van het  15 jarig jubileumconcert in het Zaantheater en wijdde hier een volledige uitzending aan, de nieuwe CD van het kapiteinskoor werd gedraaid en middels een interview toegelicht door Wim de Graaf. In die uitzending maakten ze kennis met de tophit “Neem mij mee kapitein”. Na het horen van deze hit waren zij enorm enthousiast en hebben onlangs besloten dit lied te gaan gebruiken als begin- en eindtune van hun programma om te beginnen op 1 September 2011.

Zij werken ook mee aan Zingen op de Bree in Beverwijk, dit evenement wordt dit jaar gehouden op 30 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please login. New users may register below.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.