archief
Login Leden
Contact Informatie
Secretariaat Het Kapiteinskoor Wim Sluijter
Tel.nr. 0647 216 249
secretariaat@kapiteinskoor.nl

Nieuwe stek: Het Tolhuys

NIEUWE ‘STEK’ VOOR HET KAPITEINSKOOR

 

Het was best een emotioneel afscheid op 4 Mei. De kroeg waar het Kapiteinskoor ruim 25 jaar geleden opgericht werd is gesloten. Helaas een faillissement voor Captain O’Malley. Een drama voor  Morteza Darestani Farahani (kortweg M0).

Maar kennelijk ligt het Kapiteinskoor ‘goed’ in de Zaanstreek. Er zijn bij het bestuur best veel aanbiedingen binnen gekomen om voor het Kapiteinskoor een nieuw onderkomen te realiseren. Daarnaast hebben leden ook tips gegeven voor een nieuw thuishonk.

Het bestuur heeft er best veel werk van gemaakt om dit nieuwe onderkomen voor elkaar te boksen. Bezoek, bespreken wat de mogelijkheden zijn. Daar spelen dan zaken als: is er voldoende ruimte? Is er voldoende licht? Is er ook een goede geluidsversterking?

Uiteindelijk is het besluit gevallen. Michael van Zaane van Het Tolhuys aan de Zaan bleek de beste ‘papieren’ te hebben. Een mooie ruime locatie aan de Zaan met een ruim terras en goede faciliteiten. Een zeer enthousiaste ondernemer die het koor een warm hart toe draagt en vol met ideeën zit over leuke evenement(jes).

Vanaf woensdag, 25 Mei, zal het Kapiteinskoor voor het eerst gaan repeteren in “Het Tolhuys”. Een schitterende ruimte, mooi en lekker centraal gelegen. De hoop is er dat de leden van het Kapiteinskoor zich snel ‘thuis’ zullen voelen.

Het adres: Tolhuys aan de Zaan, Westzijde 216, Zaandam

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please login. New users may register below.

Existing Users Log In
   
New User Registration
*Required field

Commentaar is gesloten.