Dam tot Dam 2019

Post.nl

Kapiteins in reclamespot

De meeste van u zullen het wel gezien hebben, maar hier de officiële mededeling.

Het kapiteinskoor heeft inderdaad meegewerkt aan de reclamespot van Post.nl u kunt de spot hier zien.

Jan was een nogal forse man en Peggy een aardige blondine. Het koppel vormde het hart en de ziel van het dertig man sterke team dat deze dag met de zingende figuranten werkte. Geen wonder dus dat het anders zo weerbarstige kapiteinskoor vrijdagmiddag 14 oktober naar hun pijpen danste. De lokatie was Havenstraat 71 in Zaandam, het buurthuis De Blauwe Anker. Het repertoire bestond deze dag uit de eerste vier regels van ‘Op een zeemansgraf”, de tranentrekker van Johnny Hoes. En verder was het wachten geblazen op de filmset, waar de catering uitstekend verzorgd was en het zonnetje voor een onverwacht late zomerse dag zorgde.

Dit was de dag waarop de opnames werden gemaakt voor de nieuwe tv-commercial van Post.nl, waarmee het volk wordt ingelicht over de verandering van de bedrijfsnaam TNT in Post.nl