Dam tot Dam 2019

Ronald in het huwelijksbootje

Ronald en Lia in het huwelijksbootje

Woensdag 23 november 2011 stapten onze geluidsman en zijn Lia dan eindelijk in het huwelijksbootje. “Een héle mooie dagzei Lia ‘s avonds. De dag zelf stond toch wel in het teken van de zee. Rond gereden in de Ford Mustang van Ko Sander hebben zij hun bruidsreportage laten maken in het gerenoveerde Scheepsvaartmuseum. Natuurlijk een pracht lokatie voor een kapitein.

In het nieuwe stadhuis van ‘het Zaansche land’ waren zij het vierde bruidspaar bruidspaar sinds de opening. Vergezeld door familie, bekenden en natuurlijk de bruidsmeisjes.

En hoe kan je lid van het kapiteinskoor beter je dag afsluiten met een groot feest in de kapiteinshut. Een volle hut en een prachtig optreden van het kapiteinskoor die uiteraard niet wilden ontbreken op een gedenkwaardige dag voor Lia en Ronald. Het jongste bruidsmeisje maakte ook haar debuut. Met een stem als die van Christina Deutekom en een uitsraling van Doutzen Kroes stal zijn de show en maakte de dag compleet. Het feest ging door tot in de late uurtjes, een dag om nooit meer te vergeten.

Lia en Ronald nogmaals van harte!!

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.