archief
Login Leden
Contact Informatie
Secretariaat Het Kapiteinskoor Wim Sluijter
Tel.nr. 0647 216 249
secretariaat@kapiteinskoor.nl

Sail Harlingen

SAIL HARLINGEN

Beste Zangvrienden,

 

Hier een korte beschrijving van een gezellige dag Harlingen. De bus van Hellingman was druk bezet. Alleen, helaas van de 31 zangers die zich hadden opgegeven, waren er maar 22 mee.

Gelukkig was er veel belangstelling van de fans. Dit aantal positieve dames groeit gestaag. Bij aankomst in Harlingen moesten wij volgens Guido een klein stukje lopen, 10 minuutjes zei hij. Maar hij was vergeten dat Harlingen niet in België ligt maar in Nederland tsja, dat werd dus ietsje langer.

Gelukkig kregen wij een plek in de schaduw voor ons optreden, dat was erg prettig. Dank zij de goede leiding van Carel en Frits werd er op hoog niveau in gezet en het publiek deed dapper mee.

Ook de inzet van onze solo zangers, bijnaam de KANARIES, kwam de stemming er helemaal in. De verzorging was goed geregeld er was voor ieder brood en drinken.

De Hema waar wij tegenover stonden trakteerde op koffie met een saucijzenbroodje en wij konden daar naar het toilet. Bedankt Hema. Harlingen is een prachtige stad, zeker de moeite waard voor een prive bezoek.

Er was veel te zien, de leuke markten in de havens met zijn vele schepen was het aanzien meer dan waard. Al met al een hele geslaagde dag voor ons koor en de 100.000 bezoekers.

Groetjes Klaas en Yvonne.

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please login. New users may register below.

Existing Users Log In
   
New User Registration
*Required field

Commentaar is gesloten.