archief
Login Leden
Contact Informatie
Secretariaat Het Kapiteinskoor Wim Sluijter
Tel.nr. 0647 216 249
secretariaat@kapiteinskoor.nl

Wéér Covid-19 !!

Covid-19 steekt de kop weer op!

We zijn met z’n allen deze periode letterlijk een jaar terug geworpen in de tijd.

Vorig jaar om deze tijd moesten wij ook melding maken van het feit dat we te maken kregen met een volledige lock-down. En zie welke maatregelen er nu gelden: weliswaar niet volledig alles dicht, maar toch…….

De niet essentiële winkels zoals kleding, schoenen, etc. moeten om vijf uur dicht. Alleen de supermarkten mogen tot 8 uur open blijven. De restaurants en andere horeca ook om 5 uur dicht. En dat omdat het aantal besmettingen naar recordhoogte zijn gestegen. Dagelijks nog hogere cijfers dan in einde 2020.

Ons repetitielokaal Captain O’Malley hoeft dan weliswaar niet gesloten te blijven, maar moet wel om 17 uur dicht. En dat betekent dat we in de avonduren niet kunnen oefenen.

We hebben ook een paar keer in de middag gezongen maar eigenlijk is het verstandig met deze aantallen besmettingen een paar weken niet te zingen. Dus zijn we ook op dat vlak terug in de tijd.

Eigenlijk is het wachten op de “boost”prik die de meesten van het koor binnenkort zullen krijgen. Op deze plek zult u weer kunnen lezen wanneer we weer gaan oefenen in ons oefenlokaal Captain O’Malley.

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please login. New users may register below.

Existing Users Log In
   
New User Registration
*Required field

Commentaar is gesloten.