Westerwatering

Westerwatering op zijn kop!

Het wijkfeest in westerwatering was groots gepromoot, door heel de Zaanstreek waren billboards te vinden waar o.a. groot de naam van het kapiteinskoor prijkte. Het was ook gezellig druk rondom het winkelcentrum Westerwatering, waar o.a. de Gall&Gall van Martin de Graaff en Slagerij Groot gevestigd zijn, twee trouwe sponsoren van het kapiteinskoor!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ron als speaker, Jaap als souffleur

Met Ron Couwenhoven als speaker, die de honeurs van Piet van der Louw waarnam die nog altijd in het ziekenhuis bivakkeerd, stond het koor met zo’n 45 man op het podium. De enthousiaste bewoners van westerwatering hadden de sfeer al snel te pakken. Het werd een groot feest en het plein voor het podium liep langzaam maar zeker vol. Na een aantal liederen was het uiteraard tijd om de kelen te smeren en de hongerige kapteins te voorzien van een goed stukkie vis. In de pauze  stonden de jonge danseressen van T.L.C. op het podium, die bijna net zo lenig als de kapiteins hun kunnen toonden en de handen van het publiek flink op elkaar kregen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In afwachting van Dean Saunder die na het kapiteinskoor het podium zou betreden liep het plein voor het podium vol, zodat het voor het kapiteinskoor tijd was om voor deze zaterdagmiddag nog een sessie te zingen. Met o.a. nummers als ‘het strand stil en verlaten’ en de tophit ‘Neem mij mee kapitein’ veranderde de westerwatering in een sfeervol feestende mensenmassa. Het altijd gezellige wijkfeest in Westerwatering was alweer een succes. Dean Saunders en Peter Beense deden daar ook nog een schepje bovenop, zodat de organisatie weer kan terugkijken op een prachtige dag.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.