archief
Login Leden
Contact Informatie
Secretariaat Het Kapiteinskoor Wim Sluijter
Tel.nr. 0647 216 249
secretariaat@kapiteinskoor.nl

(Z)aan de Wandel

Kapiteins bij (Z)aan de wandel

Zo maar mijn ervaring op deze mooie dag. Om 10.30 uur vertrokken met mijn maatje Dick en waren dus ruim op tijd in Wormerveer, waar Jan en Ronald al compleet stonden opgesteld.

De zangers van het Kapiteinskoor konden opgesteld worden in een overdekte trailer en via een brede trap omhoog en vastgezet. Er was een heel mooie opkomst van de heren Kapiteins: er waren wel 29 zangers aanwezig.

Rond 12.00 uur werd het bedrijvig want wij stonden bij het verzorgingspost. En daar kwamen de eerste lopers aan van de 15 kilometer tocht. Zij werden goed verzorgd, krentenbol, flesje water, koekje en een banaan! Ook wij deelden mee en werden beslist niet vergeten. 

Om 12.00 uur ging het helemaal los, ook met de eerste solozanger en de verdere bekende liedjes. Na een half uurtje de eerste pauze. Na een half uurtje kwam een man aan op de fiets en vertelde dat een grote meute er aan kwam. Een deel van de grote groep van de 10 kilometer –lopers. Dus weer snel in de trailer opstellen en zingen!

Ook het publiek stond op de bankjes en fijn te zien dat ook Cees Meerevoort erbij was. Na een aantal bekende nummers en solo-zangers ging Carel los met “Zoen me nog een keer”. Dat ging wel erg lekker en er werd flink op los gezoend.

Ik zag onder de wandelaars vele bekenden en ook zag ik onze burgemeester die zijn duim op stak naar het koor.

Op een bepaald moment stond het plein vol vlakbij de trailer. Na 30 minuten ging de meute weer verder want het is tenslotte een wandeltocht! Om 13.10 uur zijn we gestopt en met een voldaan gevoel weer naar huis.

Bedankt Ronald en Jan!   Het was weer super.

Jack de Wit

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please login. New users may register below.

Existing Users Log In
   
New User Registration
*Required field

Commentaar is gesloten.